Lägenheten i Idre Fjäll

Vi hyr gärna ut vår lägenhet när vi själva inte är här

Under många år vi åkt till Idre Fjäll en vecka varje vinter och vi älskar verkligen detta ställe och denna avkoppling i vår bostadsrätt med milsvid utsikt över de norska fjällen på nedre plan i Centrumbyn (70 kvm). Lägenhetsnumret är 671 9C om du vill lokalisera den på Idre Fjälls hemsida.

Här har vi underbara möjligheter för all slags skidåkning och andra aktiviteter under vintersäsongen. Barn och barnbarn åker slalom i backarna medan vi själva älskar längdåkning.

Det finns mycket att göra på Idre Fjäll även då snön saknas i backarna. Naturen är underbar - upplevelsen av ett fjäll i vår-, sommar- eller höstskrud är oförglömlig. Vid våra besök i Idre Fjäll under dessa tider njuter vi av lugnet, tar underbara långpromenader och plockar ibland bär och svamp.

Stugan ligger 50 m från Västbacken, så den har verkligen ett toppenläge. Inom ett avstånd av 75 m finns läkarmottagning, Charlies Restaurang och tennisbanor. Affären ligger 200 m bort, det är 400 m till skidstadion och 300 m till ett ridstall. Det är heller inte långt till en av Sveriges mest populära golfbanor, Idres 18-hålsbana.

Skidsäsong

Under skidsäsongen hyr Idre Fjäll ut stugan, så gå till www.idrefjall.se om du vill boka eller se vad Idre fjäll har att erbjuda.

Övriga tider

Då det inte är skidsäsong - veckorna 16-37 - hyr vi själva ut vår lägenhet.

Storlek, antal sängplatser, faciliteter och övrig information

Lediga veckor, priser, bokning

Bilder

Välkommen

Välkommen till www.majbrittohasse.n.nu.

 

Länkar

Idre Fjäll

Idrefjällens Golfklubb

Vara kommun

Bjertorps Golfklubb

Västgötalandet

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)